Venkel Met Prei En Rijst

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 17:38
Bereidingswijze
Geitenkaas of kwark losroeren met de azijn en de olie en de groentestukjes erdoor mengen. Gare rijst afgieten en door het groentemengsel scheppen. Op smaak brengen met peper, zout en kerrie. Garneren met wat achtergehouden venkelgroen.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
zomers groentegerecht uit het Odin-nieuws
Ingrediƫnten
2 venkelknollen, 75 gram rijst, 1 stengel prei, 150 g zacht geitenkaas of volle kwark, 1 eetl. (appel)wijnazijn, 2 eetl. olie, peper, zout, kerrie naar smaak
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Biologisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158621
Homepage ID
27018
Smaak
P
Teller
2396
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rijst koken, venkelgroen afsnijden en apart houden voor de garnering. De venkel afspoelen onder de kraan en fijnsnipperen. Prei in heel dunne ringetjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
susanam