Taglioline Al Salmone

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 17:27
Bereidingswijze
Fruit de gesnipperde ui glazig in de hete boter. Voeg de helft van de grof gehakte zalm en de slagroom toe, warm op laag vuur door en pureer dan in de blender, de foodprocessor of met de staafmixer. Verdeel de resterende zalm met behulp van een keukenschaar in smalle reepjes. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Schep de uitgelekte pasta in een voorverwarmde schaal en meng er de saus en de peper door. Schep daarna voorzichtig de zalmreepjes door de pasta en serveer meteen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Groene tagliatelle met gerookte zalm.
Ingrediƫnten
* 500 gram groene tagliatelle
* 30 gram boter
* 1/2 ui
* 150 gram gerookte zalm
* 2 deciliter slagroom
* peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158620
Homepage ID
12829
Smaak
N
Teller
408
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
barb_barb