Olijfeieren

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 17:17
Bereidingswijze
Kook de eieren hard en pel ze. Snijd ze in de lengte doormidden.
Wip de eierdooiers eruit.
Snijd de olijven in kleine stukjes.
Meng de dooiers, stukjes olijf en de mayonaise door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Vul hiermee de eieren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een snack/borrelhapje van eieren en olijven.
Ingrediƫnten
* 8 eieren
* 10 zwarte olijven zonder pit
* 3 eetlepels mayonaise
* zout, peper
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
158618
Homepage ID
12829
Smaak
N
Teller
177
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
barb_barb