Spinazie Tortilla

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 16:53
Bereidingswijze
Ui snipperen. Spek in stukjes knippen of snijden. In een grote koekepan met anti-aanbaklaag olie verhitten. Ui, spek en aardappel-schijfjes ongeveer 10 min. zachtjes bakken. Af en toe omscheppen. In een kom eieren loskloppen met zout, peper en oregano. Knolook erboven uitpersen. Eimengsel over aardappelschijfjes schenken. Op laag vuur met deksel op de pan ei in ongeveer 10 min. laten stollen. Intussen spinazie op laag vuur verwarmen. Kaas in reepjes snijden. Spinazie over tortilla verdelen. Reepjes kaas er ruitvormig op leggen. Met deksel op de pan nog ongeveer 5 min. zachtjes bakken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een Spaanse Tortilla met spinazie, katenspek en oregano.
Ingrediƫnten
* 1 ui
* 100 gram katenspek
* 4 eetlepels olijfolie
* 900 gram aardappelschijfjes (uit het koelvak)
* 8 eieren
* zout, peper
* 3 theelepels oregano
* 2 pakjes spinazie a la creme fraiche
* 100 gram belegen kaas
* 2 teentjes knoflook
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158610
Homepage ID
12829
Smaak
N
Teller
5098
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
24
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
barb_barb