Bereidingswijze
Was de druiven en verdeel ze over 4 dessertglazen.
Klop de eierdooiers en roer de suiker en de drank erdoor. Zet de kom boven een pan met heet water en klop de massa dik en romig. Dit kan wel 10 min. duren.
Verdeel de vla over de glazen en dien het gerecht meteen op met lange vingers.
Klop de eierdooiers en roer de suiker en de drank erdoor. Zet de kom boven een pan met heet water en klop de massa dik en romig. Dit kan wel 10 min. duren.
Verdeel de vla over de glazen en dien het gerecht meteen op met lange vingers.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
225 gr pitloze blauwe druiven
4 eierdooiers
40 gr witte basterdsuiker
4 eetl marsala, madeira of zoete sherry
4 eierdooiers
40 gr witte basterdsuiker
4 eetl marsala, madeira of zoete sherry
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
158586
Homepage ID
24040
Smaak
Z
Teller
153
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht