Salade d'oranges aux olives

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 15:47
Bereidingswijze
Schil de sinaasappels en snijd al het wit weg. Snijd in plakjes en de plakjes in stukjes. Maak ze aan met een mengsel van citroensap, olie, knoflook en zout en voeg de olijven toe. Serveer met de komijn, paprikapoeder en cayennepeper eroverheen gestrooid.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een aparte salade uit de Marokaans-Joodse keuken
Ingrediƫnten
4 sinaasappels(geen pers)* sap van een 1/2 citroen of 2-3 eetl wijnazijn* 3 eetl arganolie of extra virgin olijfolie* 3 knoflooktenen, uitgeperst of fijngehakt* zout* een handje zwarte olijven* 1 theel komijn* 1 theel paprikapoeder* snufje cayennepeper of chilipoeder*
Leuke tips
Lekker met grof bruin brood of stokbrood met kruidenboter!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Afrikaans
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
158578
Homepage ID
21829
Smaak
P
Teller
244
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
frija