Gehakt / visballetjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 15:41
Bereidingswijze
Schep in de hete olie met de dessertlepel kleine hoeveelheden van de gehakt/vis mix en laat dit lekker bruin bakken.
Laat het in een vergiet uitlekken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Debrot balletjes
Ingrediƫnten
1 pond gehakt,1 groot blik tonijn,1 gesnipperde ui,1-2 teentjes gesnipperde knoflook,2 eetl.mango chutney,6-8 eieren, peper,zout koenjit,serehpoeder naar smaak,1 scheut surinaamsesojasaus, 1 afgestreken desertlepel sambal.
Hulpmiddelen & keukengerei
1 grote kom.dessertlepel,frituurpan met olie,vergiet.
Leuke tips
Lekker met de volgende dipsausen:
flinke scheut ketjap,flinke scheut ketchup,suiker,sambal mixen. Deze saus kan warm of koud geserveerd worden.

Gebruik als dipsaus de kant en klare:
Thai Chilli Sause van Luccullus
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Antiliaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
158577
Homepage ID
41212
Smaak
P
Teller
1623
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
doe bovest. in de kom en mix alles goed door elkaar. Voeg er zo nodig naar smaak nog extra kruiden toe.
Zet de pan met olie op het vuur.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
annemarie_bouwhuis