gehakt met komkommer.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 15:21
Bereidingswijze
Voeg gehakt toe met komkommer, nassiegroeten en laat alles nog even sudderen tot de komkommer zacht is.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
300 gr. mager rundergehakt - peper - zout 1 in kleine blokjes gesneden komkommer, ondaan van zaad - 100 gr. gesnipperde ui - 1 theel. kerrie poeder 2 th. - juspoeder 2eetl. gedroogde nassiegroenten - 2 eetl. ketjap manis.
Leuke tips
lekker met rijst of gebakken aardappeltes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158574
Homepage ID
106644
Smaak
N
Teller
964
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak het gehakt op smaak met peper en zout en vorm er kleine balletjes van.Gril deze vlug bruin.Fruit de ui met de kerriepoeder in de antiekleefpan.Voeg de juspoeder toe met iets warm water en laat even sudderen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tes_1