herfstpan

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 15:20
Bereidingswijze
fruit ui in wat margarine, voeg champignons toe. Voeg na enige tijd plakjes rookworst toe. Laat dit zachtjes doortrekken, niet te hard laten worden. Voeg daarna de dun gesneden plakjes rauwe aardappel toe met peper en zout en laat dit even flink bakken.
Voeg de rest van de verse groenten toe. Laat met deksel op pan dit 10 minuten stoven.
Voeg wat ketjap, de mais en de capucijners toe (uitgelekt) en laat het nog 10 minuten goed doortrekken. Indien je meer vlees wilt, na de rookworst ham- of spekblokjes toevoegen. Als laatste de perziken in stukjes erbij warm laten worden. Voor serveren even controleren of aardappelschijfjes gaar zijn.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
aardappel/capucijnerschotel met rookworst
Ingrediƫnten
1 rookworst, 5 grote aardappelen, 1 blik capucijners, 250 gr champignons, 1 grote ui, 1 paprika, evt. prei, blikje mais, 4 halve perziken, zout en peper, ketjap manis, margarine, naar believen hamreepjes of spekblokjes, eventueel nog meer groenten.
Hulpmiddelen & keukengerei
grote braadpan, snijplank, etc.
Leuke tips
Zo uit de pan in grote soepmokken! Een beetje mayonaise erbij mag best. Salade is lekker erbij, evt. met augurk.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158573
Homepage ID
41268
Smaak
N
Teller
517
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snij alle ingredienten in stukjes, niet te fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
daantje_s