Vetkoek

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 15:00
Bereidingswijze
Zeef de droge bestanddelen samen. Kluts het ei samen met de melk en roer dit bij de bloem en mix tot een stijf beslag. Schep een volle puddinglepel met beslag en laat dit in de olie zakken. Bak tot alle kanten bruin zijn
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zuid Afrikaanse variatie op onze oliebollen
Ingrediƫnten
Voor ongeveer 20 stuks:
240 gr bloem, 20 ml bakpoeder, 5 ml zout, 1 ei, 250 ml melk of melk en water
Leuke tips
Serveer dit met boter en stroop of als bijgerecht bij de barbeque
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Afrikaans
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
158570
Homepage ID
26012
Smaak
N
Teller
2726
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verhit een pan olie tot 170c
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
rmb