Zuurkoolschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 14:22
Bereidingswijze
Vet de ovenschaal in en vul met:
laag puree
gehakt met rozijntjes
zuurkool met appel
laag puree
paneermeel met klontjes boter

1 20 minuten in de oven heet en bruin laten worden.
Voor een snellere bereiding: 10 min. in de combi-magnetron!
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 kg aardappels
= kg zuurkool
250 g gehakt
rozijnen
appel
paneermeel
boter
melk
cajunkruiden
Hulpmiddelen & keukengerei
pan, stamper, ovenschaal
Leuke tips
Eten bij guur herfstweer. Nu dus!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
158565
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
287
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 C.
schil de aardappels en kook ze gaar; maak er puree van. (lekker smeuige!)
bak de gehakt rul en voeg de cajunkruiden toe
schil de appel, snijd het in stukjes en meng het door de zuurkool.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan