Zeepaling Met Champignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 14:00
Bereidingswijze
Verhit de olie en fruit de ui aan.Voeg de champignons toe en laat ze even meefruiten.Voeg water citroensap,peper en zout toe.Even goed roeren.Leg de stukken paling in het vocht en laat ze ong.10min.zachtjes pocheren.Haal de vis uit de pan en houdt ze even warm.
Smelt de boter,voeg bloem toe en zoveel kookvocht tot een dikke saus ontstaat.Voeg champignons,ui en peterselie toe.Verdeel de saus over de vis.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
een heerlijk visgerecht
Ingrediƫnten
2a3uien,1pond champignons,sap van 4 citroenen2eetl.olie,ong.1/2li.water,peper,zout ong.600gr.zeepaling in stukken.
Voor de saus:(dieet)margarine,bloem,peterselie.
Hulpmiddelen & keukengerei
pannetje met dikke bodem voor de saus
Leuke tips
Serveer hierbij kleine gekookte aardappeltjes
Uiteraard groente naar wens.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158564
Homepage ID
38422
Smaak
N
Teller
566
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snipper de ui,snij de champignons in plakjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pluizenland