Bonenschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/01/1999 - 13:12
Bereidingswijze
rul het gehakt bak de champignons en de uien en de knoflook in de pan bij het gehakt als dat klaar is maak dan in dezelfde pan de kaassaus klaar (volg aanwijzing op het zakje)de kruiden erbij doen roer dit alles nog een paar minuten door beboter een ovenschaal waar alles in past en doe de aardappel puree onderin de schaal schep daarover het groente /vlees mengsel dan als laatste de geraspte kaas en laat de kaas smelten in de oven op /_ 200graden
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
maaltijdschotel
Ingrediƫnten
500gr sperciebonen /-400gr gehakt 1bakje champignons 1 grote ui knoflook (naar smaak)750gr aardappels of puree(kant en klaar)1
zakje kaassaus 100gr geraspte kaas peper zout
kerriepoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschaal
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
158561
Homepage ID
39709
Smaak
N
Teller
569
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kook de sperciebonen gaar maak puree van de aardappels of maak de kant en klaar puree klaar
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kriege