Feta-dipfestijn

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 23:58
Bereidingswijze
Prak de feta fijn met een vork en klop hem met de melk tot een glad sausje. Voeg peterselie en citroensap toe en knijp het teentje knoflook erboven uit. Op smaak brengen met oregano en peper. Goed doorroeren en minstens een half uur afgedekt in de koelkast zetten.
Schik ondertussen de verschillende groenten mooi op een schaal.
Serveer dipsaus en dip-groenten bij de borrel.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk feta-dipfestijn
Ingrediƫnten
Voor de dipsaus:
200 g (apetina) feta, 5 el melk, 2 el gehakte verse peterselie, 1 tl citroensap, 1/2 tl oregano, versgemalen peper, 1 teentje knoflook
Om te dippen:
gehalveerde kerstomaatjes, komkommer in reepjes, zwarte en groene olijven, stengels bleekselderij, broccoli- of bloemkoolroosjes
Leuke tips
Vooral rode wijn smaakt hier heerlijk bij.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
157714
Homepage ID
36006
Smaak
N
Teller
282
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
annabee