Wortelsalade Met Bleekselderij En Rozijnen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 22:57
Bereidingswijze
In grote kom slasaus mengen met citroensap, iets zout en suiker. Roer de geraspte wortelen, bleekselderij in plakjes en gewelde rozijnen erdoor en laat de salade 10 minuten staan.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker frisse salade
Ingrediƫnten
250 gr. wortelen * 2 stengels bleekselderij * 100 gr. rozijnen * 4 eetl. slasaus * citroensap * zout, suiker
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote kom, rasp
Leuke tips
Heerlijk met gebakken aardappels!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
157709
Homepage ID
28490
Smaak
Z
Teller
3474
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Wortelen raspen.
Bleekselderij in dunne plakjes snijden.
Rozijnen wellen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wilma_hoeve