Knoflookbrood

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 22:30
Bereidingswijze
Bak het brood in 25 minuten gaar. Strooi grof zeezout over het brood na het bakken.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
variatie op een recept van "the Naked Chef"
Ingrediƫnten
*1 pak Koopmans broodmix;*1 bol knoflook;*flinke bos rozemarijn;*olijfolie;*zeezout
Hulpmiddelen & keukengerei
vijzel, bakplaat
Leuke tips
snijd in grote stukken.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
157706
Homepage ID
30788
Smaak
N
Teller
1476
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Doe in een vijzel de knolook en de rozemarijn en stamp tot de knoflook velletjes loslaten en de rozemarijn gekneusd is, voeg olijfolie toe en stamp opnieuw, laat staan.
Bereid de broodmix zoals op het pak staat, ipv boter een scheutje olijfolie, na de laatste keer kneden, het deeg uitrollen tot een lap en op de ingevette bakplaat leggen. Verder uitdrukken met de vingers, kruiden/olie mengsel toevoegen en dit over het deeg verdelen met de vingers en putjes maken zodat de olie daarin loopt. Laat rusten voor een half uur.
Verwarm de oven voor.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mikebij1