Tilapia Met Gorgonzolasaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 21:06
Bereidingswijze
pocheer de vis in ongeveer 8 min gaar in de bouillon.Smelt in de tussentijd al roerend dekaas in de room.Maak de saus af met wat peper en seveer deze saus over de vis heen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
800gr tilapia
150gr gorgonzola
1 1/2dl room
peper
gekruide vis of kippebouillon
Leuke tips
lekker met krielaardappeltjes en bloemkool of broccoli
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
157685
Homepage ID
25581
Smaak
P
Teller
1713
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marissavis