Aspergesoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 20:09
Bereidingswijze
Kook de asperges gaar in water met een snufje zout* Vul een pan met het kooknat en vul aan tot een liter* Voeg de asperges toe* Wanner het kookt de bloem toevoegen onder voortdurend roeren* Bindt hiermee de soep* Voeg de nootmuskaat, eierdooier (hagelsnoerenvrij!), en een beetje room toe*
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Speciaal voor mijn zus. Het lekkerst met nog warme, zanderige asperges.
Ingrediƫnten
350 gr asperges, 1 liter water, 40 gr bloem, nootmuskaat, zout, room , eierdooier, eventueel witte wijn.
Leuke tips
Voeg eventueel nog wat witte wijn toe.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
157660
Homepage ID
39517
Smaak
N
Teller
291
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Was de asperges en snijdt de onderste stukken ervan af.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
geertje71