Paprika Goulash

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 19:30
Bereidingswijze
Het vlees aanbakken in een anti aanbakpan en daarna de groente toevoegen.
Daarna 300 mil.water toevoegen en het zakje kruidenmix als laatst.Dit op een laag vuurtje een klein uurtje laten pruttelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Goulash met als hoofdingredient paprika
Ingrediƫnten
1 pond magere varkenslappen,2 rode en 2 gele paprika's,een bosje bosuitjes of lenteuitjes,2 grote gewone uien,en 6 grote tomaten.En natuutlijk niet te vergeten een zakje hongaarse goulashmix van Knorr
Leuke tips
Lekker met witte rijst.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
157652
Homepage ID
35326
Smaak
P
Teller
2031
Waardering aantal
3
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Het varkensvlees en de paprika in kleine blokjes snijden.De uien en de bosuitjes in ringen.De tomaten in plakken snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
papegaaitje