Portugese caldo verde-soep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 19:02
Bereidingswijze
Water met zout aan de kook brengen, geschilde aardappelen bij het water doen en koken, als ze gaar zijn uit water halen en prakken. Kool wassen en zeer fijn snijden daarna met puree vermengen en alles terugdoen in het water. Enkele minuten laten koken olijfolie toevoege en chouricou erbij doen.
Nog tien minuten laten koken, daarna warm opdienen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Soep van kool gemaakt met chouricou als toevoeging
Ingrediƫnten
1 1/2 ltr. water
400 gr. aardappellen
300 gr. jonge kool
1 1/2 dc olijfolie
10 plakjes chouricou
zout
Leuke tips
Serveren met brood.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Portugees
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
157647
Homepage ID
39371
Smaak
N
Teller
730
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
arjenversluis