Pittig gehaktbrood

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 18:39
Bereidingswijze
Rundergehakt in koekepan rulbakken, ui en knoflook toevoegen en ca. 2min. zachtjes bakken. Tomatenpuree erdoor roeren, dan sambal, klein scheutje tabasco, bieslook, tijmblaadjes en zout en peper naar smaak toevoegen. Alles goed roeren en smeuiig roeren met de slagroom. Het stokbroodje aan de bovenkant insnijden, een beetje uithollen en met het gehaktmengsel vullen. Vulling afdekken met plakjes bacon en kaas.
Brood in midden van oven ca. 10 min. bakken. Met wat bieslook bestrooien.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
250 g rundergehakt

1 grote gesnipperde ui

1 fijngesnipperd knoflookteentje

1/2 blikje tomatenpuree

1/2 el sambal badjak

tabasco

4 1/2 el slagroom

1 klein ongebakken stokbrood

50 g bacon

4 plakken belegen kaas

paar sprietjes bieslook

wat tijmblaadjes

zout

peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
157645
Homepage ID
6040
Smaak
P
Teller
1007
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
35
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
henny_b_b