Biersoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 18:31
Bereidingswijze
Verwarm het bier met de suiker in een pan totdat de suiker is opgelost. Roer de eierdooiers los met de zure room en 3 eetlepels van het warme bier. Roer het mengsel door het warme bier en laat de soep door en door warm worden, NIET LATEN KOKEN! Maak de biersoep op smaak met de kaneel en wat zout en peper.
Vertel iets leuks over dit recept
Net gluhwein maar dan op z'n russisch.
Ingrediƫnten
1 liter bier (pils); 100 gram suiker; 4 eierdooiers; 1 dl zure room; mespuntje kaneel; zout en peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
157641
Homepage ID
37749
Smaak
N
Teller
231
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ojajoh