Groentesoep met pasta

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 17:59
Bereidingswijze
Tomaten ontvellen, halveren en zaadjes verwijderen, vruchtvlees in stukjes snijden. Olie verhitten en ui, wortel, knoflook en oregano 2-3 min. zachtjes bakken. Tomatenpuree, sperziebonen, tomaat en bouillon toevoegen. Soep ca. 5 min. laten koken. Groene peper, pasta, koriander en peterselie toevoegen. Pasta in ca. 10 min. beetgaar koken. Soep op smaak brengen met peper en zout.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
3 tomaten

2 fijngesneden rode uien

3 worteltjes in dunne plakjes

2 uitgeperste teentjes knoflook

2 tl oregano

2 el tomatenpuree

400 g gehalveerde sperziebonen

1 1/4 l kippenbouillon

1 groene peper in reepjes (zonder zaadjes)

200 g kleine pastaschelpjes

2 el fijngesneden koriander

2 el fijngesneder peterselie

zout

peper
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
157637
Homepage ID
6040
Smaak
N
Teller
262
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
henny_b_b