Bereidingswijze
Tomaten ontvellen, halveren en zaadjes verwijderen, vruchtvlees in stukjes snijden. Olie verhitten en ui, wortel, knoflook en oregano 2-3 min. zachtjes bakken. Tomatenpuree, sperziebonen, tomaat en bouillon toevoegen. Soep ca. 5 min. laten koken. Groene peper, pasta, koriander en peterselie toevoegen. Pasta in ca. 10 min. beetgaar koken. Soep op smaak brengen met peper en zout.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
3 tomaten
2 fijngesneden rode uien
3 worteltjes in dunne plakjes
2 uitgeperste teentjes knoflook
2 tl oregano
2 el tomatenpuree
400 g gehalveerde sperziebonen
1 1/4 l kippenbouillon
1 groene peper in reepjes (zonder zaadjes)
200 g kleine pastaschelpjes
2 el fijngesneden koriander
2 el fijngesneder peterselie
zout
peper
2 fijngesneden rode uien
3 worteltjes in dunne plakjes
2 uitgeperste teentjes knoflook
2 tl oregano
2 el tomatenpuree
400 g gehalveerde sperziebonen
1 1/4 l kippenbouillon
1 groene peper in reepjes (zonder zaadjes)
200 g kleine pastaschelpjes
2 el fijngesneden koriander
2 el fijngesneder peterselie
zout
peper
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
157637
Homepage ID
6040
Smaak
N
Teller
262
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht