ZWIEBELAARDAPPELEN

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 17:46
Bereidingswijze
Neem een schaal voor in de oven.Verwarm de oven voor gedurende 5 minuten op 1800C.
Leg vervolgens een laagje aardappelschijfjes en kruid look, peper en zout.doe er een 2 eetlepels room overgieten.Dan een beetje gebakken spek en dan een laagje gemalen kaas.Dan weer een laagje aardappelen,room kruiden,spek,kaas......tot de kom vol is.Als de kom vol is doe je alles voledig bedekken met de kaas die er nog over is en dan enkele klontjes boter erover en dan de oven in op 1750 C dit gedurende 20 minuutjes.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 grote aardappelen
250 gr gerookte spekblokjes
lookpoeder
peper en zout
500 gr gemalen kaas
250 ml room
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
157636
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
538
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De aardappelen schillen en in dunne schijfjes snijden.De spekblokjes krokant voorbakken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan
Gelegenheid