turks bladerdeeghapje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 17:10
Bereidingswijze
Verkruimel de geitenkaas, snijd de paprika in kleine stukjes en vermeng dit met het komijn, citroenzeste en koreanderwortel.

Smeer de randen van het bladerdeeg in met het eiwit, doe een klein beetje van de vulling in het midden en vouw van het bladerdeeg driehoekjes (de punt rechtsonder omvouwen tot aan het midden, en de bovenste helft er dan omheen vouwen), druk de randen goed aan.

Frituur het bladerdeeg een paar minuten totdat ze goudgeel zien.
Vertel iets leuks over dit recept
Gefrituurd bladerdeeg met geitenkaas
Ingrediƫnten

Bladerdeeg (vellen die 2x zo lang zijn als breed),
geitenkaas,
citroenzeste,
komijn,
koreanderwortel,
rode paprika,
losgeklopt eiwit.
Hulpmiddelen & keukengerei
Frituurpan, frituurvet
Leuke tips
Kunnen zowel warm als koud geserveerd worden.
Tip: ongefrituurd is dit goed houdbaar in de diepvries.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Turks
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
157630
Homepage ID
34130
Smaak
P
Teller
1343
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
casper_a