Bourgondische schaapskoteletjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 16:59
Bereidingswijze
Vlees goed inwrijven met zout, knoflook en peper. Olie in een braadpan verhitten. Vlees rondom bruin bakken. Blussen met wijn en water. Salie,thijm en rozemarijn toevoegen. Peterselie en bieslook wassen, samenbinden en eveneens toevoegen. Vlees, afgedekt ca. 60 min. laten smoren. Eruit halen en op een schaal warm houden. peterselie en bieslook verwijderen. Braadfond oplossen met wat water. Binden met bloem en magere melk en op smaak brengen met zoout, peper, en vloeibare zoetstof. Een beetje saus over het vlees gieten, de rest er apart bij serveren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kcal 392 pp

Dit gerecht heb ik zelf niet uitgeprobeerd maar kan een liefhebber van schaapsvlees mij wel eens vertellen of het lekker is!
Ingrediƫnten
500 g schaapskoteletten - zout - knoflookpoeder - grof gemalen zwarte peper - 2 el olie - 1/8 l rode wijn - 1/8 l water - een snufje salie, thijm, rozemarijn - 1/2 bosje peterselie - 1/2 bosje bieslook - 2 el magere melk - 1 el bloem - vloeibare zoetstof
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
157626
Homepage ID
34204
Smaak
N
Teller
1368
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
calorietje