Omelet Met Chinese Noedels

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 16:19
Bereidingswijze
Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat ze goed uitlekken. Klop de eieren los met een snuifje zout. Schep ze onder de hete noedels.
Verwarm de ovengrill voor. Verhit de olie in een koekenpan. Schep er het noedel-eimengsel in. Laat op een zacht vuur bakken,tot de eieren lichtjes gestold zijn. Laat de omelet op een grote, vuurvaste serveerschotel glijden. Leg er de peperworst op en bestrooi met de gemalen kaas.Zet 2 a 3 min. onder de hete grill, tot de worst knapperig bruin is en de kaas lichtjes gesmolten.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
een lekker recept uit de Libelle
Ingrediƫnten
4 eieren, losgeklopt - 85 g chinese noedels - 1 el olie - 30 g gemalen kaas - 100 g peperworst, in fijne plakjes - zout of kruiden naar wens
Leuke tips
Lekker met sla en tomaten of met gebakken oesterzwammen
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
157607
Homepage ID
39715
Smaak
N
Teller
539
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tik__een__ei
Gelegenheid