met gehakt gevulde paprika's macaroni en salade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 16:09
Bereidingswijze
1)De over voorverwarmen op 150 graden celsius. De paprika's wassen, het kapje eraf snijden.
2)Het gehakt aanmaken met paneermeel,peper,zout en nootmuskaat. De ui fruiten en het gehakt rul bakken. De tomaat en ui erdoor mengen en de paprika's met het gehaktmengsel vullen.
3)Een overschaal invetten, de paprika's erin zetten en de bouillon erbij schenken. de paprika's in ca 20 minuten verwarmen.
4)Ondertussen de macaroni koken.
5)De kapjes van de paprika kleinsnijden. De mandarijntjes uit laten lekken, de paprika en mandarijntjes door de sla mengen, besprenkelen met het sap en bestrooien met rozemarijn.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
Paprika, groen 2 stuks
zakje gemengde sla
1 kleine ui
1 tomaat
150 gr. rundergehakt
0.54 dl. groente bouillon
150 gr. macaroni
mandarijntjes op sap 0.5 blikje
nootmuskaat
1 el. paneermeel
takje rozemarijn
zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
hapjespan
pan voor macaroni
pan voor bouillon
ovenschaal
Leuke tips
De gevulde paprika's serveren met de macaroni en de salade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
157589
Homepage ID
34987
Smaak
N
Teller
792
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
chubby