hachee met bier.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 14:51
Bereidingswijze
Uien fruiten, uien uit de pan, vlees bruin bakken, laurier, tijm, peper, zout, uien erbij, roeren, ontbijtkoek erboven verkruimelen en doorroeren. Boterhammen bovenop het vlees leggen en het bier erover schenken. Lekker laten stoven! (evt. tijdens het stoven nog iets water toevoegen). Vlak voor het opdienen de boterhammen erdoor roeren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker met Rode kool. Is ook een recept van!
Ingrediƫnten
750 gram hacheevlees, 4 uien, 2 bruine boterhammen, mosterd, 1 plak ontbijtkoek, 1 flesje bier, 2 bl. laurier, 1 mesp. tijm, peper en zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan.
Leuke tips
Met gekookte aardapplen en Rode Kool.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
157575
Homepage ID
12620
Smaak
N
Teller
3313
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
uien fijnsnijden, boterhammen korstje eraf en aan beide kanten insmeren met mosterd.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
croontje