Kalbi Chim

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 14:47
Bereidingswijze
Verwarm de braadpan en voeg olie toe, bak de varkenskrabjes en marinade, omscheppend aan alle kanten, voeg de ketjap manis toe en water tot het geheel onderstaat.Laat ca 2 uur zachtjes pruttelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Koreaans recept, gebakken washandjes volgens mijn vrienden
Ingrediƫnten
*1 kg varkenskrabjes;*1 blikje Hoi Sin saus;*1 eetl tjabe rawit;*6 tenen knoflook;*1 dl ketjap manis;*olie;*water
Hulpmiddelen & keukengerei
vijzel, grote braadpan
Leuke tips
serveer met rijst en slasalade
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
157572
Homepage ID
30788
Smaak
P
Teller
252
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Wrijf de tjabe rawit met de knoflook fijn en meng met de Hoi Sin saus. Voeg de varkenskrabjes toe en laat ca 2 uur marineren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mikebij1