Pasta Fresca Con Tartufo

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/27/1999 - 14:40
Bereidingswijze
Zet een pan met water op het vuur(voor de pasta) voeg hier al de zout aan toe. Als het water kookt, doe je de pasta erin(pas op want verse pasta is na 4min. al gaar). De olie is ondertussen afgekoeld en doe daarbij de geraspte truffels, roer deze door en doe het geheel met de afgegoten gare paste in een schaal. Roer het goed door en voeg zout toe naar smaak. Meteen eten!!
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Verse pasta met truffels(heel makkelijk te maken, maar misschien moeilijk om de ingredienten te vinden)
Ingrediƫnten
300 gr. verse pasta (waaronder taglietelle of strangozzi of spaghetti kan ook), 6 el olijfolie, 60 a 100 gr. truffels(naar smaak), 1 knoflookteen, zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
Raspje.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
157571
Homepage ID
2738
Smaak
P
Teller
4173
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Prik de knoflook aan een vork en doe de olijfolie in een koekepan. Zet het vuur laag aan en roer de knolookteen ddor de warme olie ong. 2 min. (niet laten koken!)
Spoel de truffel(s) goed af onder de kraan rasp ze op een kleine rasp(kaas). Heel fij dus.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sandyblom