Barbecue lekkernij

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 09/15/1998 - 16:18
Bereidingswijze
Een sneetje stokbrood moet gegrild worden, dat kan natuurlijk ook in de brood-rooster maar op de barbeque heeft het veel meer charme. Als het brood warm en bruin is pak je het gepeld teentje knoflook en wrijft dat op de bovenkant van het brood fijn, het hoeft niet helemaal op, maar er moet wel een flinke knoflooksmaak aan het brood komen. Vervolgens doe je er een klein scheutje olijfolie op (het mag zeker geen kleffig broodje worden). Daarbovenop doe je een aantal kleine stukjes tomaat, 2 of 3 gesneden cherrytomaatjes zijn ideaal. Tenslotte strooi je er oregano overheen.
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Stokbrood met tomaten en oregano
Ingrediƫnten

  • stokbrood
  • verse knoflook
  • olijfolie
  • (cherry)tomaten
  • oregano
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
15253
Homepage ID
305
Smaak
N
Teller
822
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
speedy