Italiaanse Tortellinisoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/27/2023 - 09:06
Bereidingswijze
-Verkruimel worst in een soeppan ; ui toevoegen. Bak en roer op middelhoog vuur tot het vlees niet meer roze is. -Voeg knoflook toe; bak 1 minuut langer.
-Roer de bouillon en de tomaten erdoor. Aan de kook brengen.
-Tortellini toevoegen; terug aan de kook brengen. Laat 5-8 minuten koken of tot het bijna gaar is, af en toe roeren. -Verminder hitte; voeg de spinazie, basilicum, peper en pepervlokken toe. Kook 2-3 minuten langer of tot de spinazie geslonken is en de tortellini zacht zijn.
-Serveer eventueel met kaas.
Afbeelding
Italiaanse Tortellinisoep
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijke en snel gemaakte maaltijdsoep 
Ingrediënten
150 g Italiaanse kalkoenworsten , omhulsels verwijderd
1 middelgrote ui, gehakt
6 teentjes knoflook, fijngehakt
1,5 liter kippenbouillon
1 blik in blokjes gesneden tomaten, ongedraineerd
1 pakje gekoelde tortellini met kaas
1 pakket ( 150 g) verse babyspinazie, grof gehakt
2-1/4 theelepels gehakte verse basilicum of 3/4 theelepel gedroogde basilicum
1/4 theelepel peper
Strooi er gemalen rode pepervlokken over
Geraspte Parmezaanse kaas, optioneel
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1494797
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester