Bereidingswijze
Smeer op elke helft van de pide 1 el. boursin beleg dan eerst met de guyere , cheddar en de plakjes mozarrella , leg het 2e halve pide er op en smeer dat in met 1 lepel boursin.
verwarm je boter op medium en leg het brood in je pan met de boursin kant naar beneden , smeer gelijk de kant in met je laatste lepel boursin, bak het als een biefstuk dus veel schudden met de pan , en regelmatig draaien , totdat alles begint te lopen .
als laatste ( als alles goed gegaan is ) houd je een prutje van boter en kaas over in je pan , verdeel dat over je brood en serveer.
verwarm je boter op medium en leg het brood in je pan met de boursin kant naar beneden , smeer gelijk de kant in met je laatste lepel boursin, bak het als een biefstuk dus veel schudden met de pan , en regelmatig draaien , totdat alles begint te lopen .
als laatste ( als alles goed gegaan is ) houd je een prutje van boter en kaas over in je pan , verdeel dat over je brood en serveer.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
gooey betekent kort gezegt : sticky , dripping smeuig , en overdaad.
en dat is het geval , veel kaas , het druipt , sticky en is gewoon heerlijk.
en dat is het geval , veel kaas , het druipt , sticky en is gewoon heerlijk.
Ingrediƫnten
1 turks brood/pidde , korst verwijderd en doormidden vanaf de zijkant.
50 gr. geraspte gruyere
50 gr. geraspte cheddar
50 gr . plakjes mozzarella uitgelekt
4 el. boursin cuisine knof & fijne kruiden'
braadboter
50 gr. geraspte gruyere
50 gr. geraspte cheddar
50 gr . plakjes mozzarella uitgelekt
4 el. boursin cuisine knof & fijne kruiden'
braadboter
Hulpmiddelen & keukengerei
Mengkom
grote koekenpan
grote koekenpan
Leuke tips
Vervan boursin bv door old amsterdam creme , smeer dat niet aan de buitenkant want dat rookt als een gek, zet daar wel wat sterke kazen tegen over zoals blauw schimmel .
de reden dat ik pide zonder korst gebruik is om daar hele mooie lucht gaten in zitten waar alles lekker in loopt,
de reden dat ik pide zonder korst gebruik is om daar hele mooie lucht gaten in zitten waar alles lekker in loopt,
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1494783
Homepage ID
2289241
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht