Bereidingswijze
-Snij de paprika's in blokjes, de selder in boogjes. Pel en hak de sjalot en de knoflook.
-Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal op de rug. Bak ze kort in de wokpan en haal ze uit de pan.
-Verhit olie in de wok en fruit de sjalot, knoflook, gember en currypasta.
-Voeg de groenten toe en roerbak kort.
-Roer er de kokosmelk door, doe de scampi's erbij en laat 3 Ć 4 minuten sudderen. Breng op smaak met peper, zout en limoensap.
-Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal op de rug. Bak ze kort in de wokpan en haal ze uit de pan.
-Verhit olie in de wok en fruit de sjalot, knoflook, gember en currypasta.
-Voeg de groenten toe en roerbak kort.
-Roer er de kokosmelk door, doe de scampi's erbij en laat 3 Ć 4 minuten sudderen. Breng op smaak met peper, zout en limoensap.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxLekker met rijst
Ingrediƫnten
700 g scampi's
1 groene paprika
1 gele paprika
1 selder stengel
1 sjalot
1 knoflook teentje
2 cm verse gember
1 el rode currypasta
40 cl kokosmelk
limoensap
2 el sojaolie
peper
zout
1 groene paprika
1 gele paprika
1 selder stengel
1 sjalot
1 knoflook teentje
2 cm verse gember
1 el rode currypasta
40 cl kokosmelk
limoensap
2 el sojaolie
peper
zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494761
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht