Bereidingswijze
Rooster de pitabroodjes volgens de omschrijving op de verpakking in een broodrooster of in de oven.
Bestrooi de kip met zout en peper uit de molen. Verhit een koekenpan met een scheutje zonnebloemolie en bak de kip op middelhoog vuur net gaar. Voeg (de sambal en) de pindasaus toe aan de kip en warm even door.
Snijd de pitabroodjes half open en vul ze met ijsbergsla, komkommer, taugé, kipsaté, atjar en de gefrituurde uitjes. Serveer direct.
Bestrooi de kip met zout en peper uit de molen. Verhit een koekenpan met een scheutje zonnebloemolie en bak de kip op middelhoog vuur net gaar. Voeg (de sambal en) de pindasaus toe aan de kip en warm even door.
Snijd de pitabroodjes half open en vul ze met ijsbergsla, komkommer, taugé, kipsaté, atjar en de gefrituurde uitjes. Serveer direct.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
ik was al een tijdje opzoek naar iets lekkers en ben gek op pitabroodjes en kip en steeds shoarma of kaas ham er tussen werd een beetje afgezaagd toen zag ik dit recept en dacht hee dat ziet er lekker uit . ik heb tot op de dag van van vandaag geen spijt er word thuis ook door mijn man de vingers bij afgelikt
Ingrediënten
2 pitabroodjes
1 kipfilet, in blokjes gesneden
2 el pindasaus, zelfgemaakt of kant-en-klaar
Optioneel, 1/2 tl sambal manis
2 handjes fijngesneden ijsbergsla
Plakjes komkommer
Handje taugé
1 el gefrituurde uitjes
1 el atjar tjampoer
Zonnebloemolie
1 kipfilet, in blokjes gesneden
2 el pindasaus, zelfgemaakt of kant-en-klaar
Optioneel, 1/2 tl sambal manis
2 handjes fijngesneden ijsbergsla
Plakjes komkommer
Handje taugé
1 el gefrituurde uitjes
1 el atjar tjampoer
Zonnebloemolie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494752
Homepage ID
3036796
Teller
0
Bron
keukenliefde
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht