Bereidingswijze
-Klop in een grote kom roomkaas, banketbakkerssuiker en extract tot een gladde massa. Klop geleidelijk in wat kokosmelk en voeg puddingmix toe; klop op lage snelheid tot een gladde massa. Vouw de opgeklopte topping erdoor.
-Giet de resterende kokosmelk in een ondiepe schaal. Doop snel de helft van de Graham crackers in de kokosmelk; laat het teveel eraf druipen Schik crackers in een enkele laag op de bodem van een ovenschaal, indien nodig op maat breken. Laag met de helft van elk van het roomkaasmengsel, ananas en kokosnoot. Herhaal lagen. Koel, afgedekt, minstens 4 uur voor het opdienen.
-Giet de resterende kokosmelk in een ondiepe schaal. Doop snel de helft van de Graham crackers in de kokosmelk; laat het teveel eraf druipen Schik crackers in een enkele laag op de bodem van een ovenschaal, indien nodig op maat breken. Laag met de helft van elk van het roomkaasmengsel, ananas en kokosnoot. Herhaal lagen. Koel, afgedekt, minstens 4 uur voor het opdienen.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze koele cake heeft alle smaken van een pina colada.
Ingrediƫnten
230 g roomkaas
100 g banketbakkerssuiker
1/2 theelepel rum-extract
1 blik kokosmelk
1 pakje instant vanillepuddingmix
230 g bevroren slagroom topping, ontdooid
15 volkoren crackers
1 blik (circa 550 g )geplette ananas, uitgelekt
150 g gezoete geraspte kokosnoot, geroosterd
100 g banketbakkerssuiker
1/2 theelepel rum-extract
1 blik kokosmelk
1 pakje instant vanillepuddingmix
230 g bevroren slagroom topping, ontdooid
15 volkoren crackers
1 blik (circa 550 g )geplette ananas, uitgelekt
150 g gezoete geraspte kokosnoot, geroosterd
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1494717
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch