Spiced amber rum

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 03/05/2023 - 00:45
Bereidingswijze
Doe de specerijen en de rum in de pot en sluit af.
Laat 5 dagen trekken en shake de pot dagelijks.
Zeef de bereiding door een theedoek en wring stevig uit.
Bewaar in een glazen fles met dop voor ca. 1 maand.
Aantal personen
15.00
Vertel iets leuks over dit recept
Spiced rum wordt gerijpt op eiken vaten en gemacereerd met vanille , kaneel en verschillende kruiden.
Ingrediƫnten
750 ml amber rum naar keuze
1 volledige limoenschil
1 vanillestok
1 steranijs
2 kaneelstokken
3 pimentkorrels
2 kardemoms
2 nootmuskaatbollen (gebroken)
3 zwarte peperbolletjes
3 kruidnagels
Hulpmiddelen & keukengerei
grote glazen pot met deksel
zeef
theedoek
glazen fles met dop
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1494618
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
The Art of Making cocktails/Manuel Wouters
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Peter6003