Bereidingswijze
Doe de graanjenever , worcestersaus , tabasco en zwarte peper in het mixglas. Knijp het partje citroen hierover uit. Doe de mierikswortel , het tomaten-en rodebietensap en de honingsiroop erbij.
Vul het mixglas verder op met ijsblokjes. Sluit de Bostonshaker en beweeg zachtjes heen en weer. Zeker niet krachtig schaken want dan komen er luchtbelletjes in de cocktail.
Vul het collinsglas met enkele ijsblokjes en strain de cocktail erin.
Werk af met een roerstaafje en een vers radijsje.
Vul het mixglas verder op met ijsblokjes. Sluit de Bostonshaker en beweeg zachtjes heen en weer. Zeker niet krachtig schaken want dan komen er luchtbelletjes in de cocktail.
Vul het collinsglas met enkele ijsblokjes en strain de cocktail erin.
Werk af met een roerstaafje en een vers radijsje.
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een vlaamse versie van de Bloody Mary , maar dan met jenever in plaats van wodka.
Ingrediƫnten
4,5 cl Graanjenever van Filliers
5 druppels worcestersaus
1 snufje zwarte peper
4 druppels tabasco
1 partje citroen
1/2 tl mierikswortel
8 cl tomatensap
2 cl rodebietensap
1 cl honingsiroop
vers radijsje
5 druppels worcestersaus
1 snufje zwarte peper
4 druppels tabasco
1 partje citroen
1/2 tl mierikswortel
8 cl tomatensap
2 cl rodebietensap
1 cl honingsiroop
vers radijsje
Hulpmiddelen & keukengerei
collinsglas - Bostonshaker - cocktailzeefje - roerstaafje
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1494616
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
The Art of Making cocktails/Manuel Wouters
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht