Bereidingswijze
Kneus de verse frambozen samen met de rietsuiker en de violetsiroop in een tumblerglas tot het sap goed zichtbaar is.
Voeg er de wodka , het suikerwater en het limoensap aan toe.
Vul op met gepileerd ijs.
Even roeren en garneren met een limoenpartje. Serveer met een rietje.
Voeg er de wodka , het suikerwater en het limoensap aan toe.
Vul op met gepileerd ijs.
Even roeren en garneren met een limoenpartje. Serveer met een rietje.
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze fruitige , dieproze cocktail is mijn eigen recept en van niemand anders ! En ontstond in het jaar 2004 in SIPS bar ; de naam werd bedacht door Tom Barman , frontman van de band dEUS. Deze cocktail behoort tot de meest populaire cocktails die in SIPS geserveerd worden.
Ingrediënten
4,5 cl wodka
1 cl violetsiroop
1 cl suikerwater
4 cl limoensap
6 verse frambozen
1 tl rietsuiker
1 scoop gepileerd ijs
1 limoenpartje
1 cl violetsiroop
1 cl suikerwater
4 cl limoensap
6 verse frambozen
1 tl rietsuiker
1 scoop gepileerd ijs
1 limoenpartje
Hulpmiddelen & keukengerei
tumbler glas - roerlepel - muddler - jigger - rietje
Leuke tips
Als je deze cocktail zoeter wil hebben , kan je meer suikerwater gebruiken.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1494613
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
The Art of Making cocktails/Manuel Wouters
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht