Bereidingswijze
begin met je kaas , meng het water met de maizena in een kommetje tot een glad papje dit voorkomt dat je kaas niet mooi glad wordt , zet een pannetje op laag vuur voeg de kazen toe plus het papje en laat rustig smelten roer af en toe.
snijdt je tomaat en augurk in plakjes ,
snijdt ondertussen je baquette doormidden en de 2 delen in de lengte open maar niet door , beleg met de rosbief ,
dan plakjes tomaat , bestrooi met wat zout en oregano en augurk er op ( let op zout en tomaat komt heel veel vocht uit :) )
dan het kaas mengsel lekker dikke klodders , broodje dicht vouwen en genieten maar.
snijdt je tomaat en augurk in plakjes ,
snijdt ondertussen je baquette doormidden en de 2 delen in de lengte open maar niet door , beleg met de rosbief ,
dan plakjes tomaat , bestrooi met wat zout en oregano en augurk er op ( let op zout en tomaat komt heel veel vocht uit :) )
dan het kaas mengsel lekker dikke klodders , broodje dicht vouwen en genieten maar.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Weer zon lekker lunchbroodje/ na het stappen hap of light dinner .
Gesmolten kaas en toch niet in de oven . tegenwoordig doen ze het met ham maar we houden het zo dicht mogelijk bij het origineel.
Gesmolten kaas en toch niet in de oven . tegenwoordig doen ze het met ham maar we houden het zo dicht mogelijk bij het origineel.
Ingrediënten
1 verse baquet
1 grote tomaat
plakjes augurk liefst dille augurken.
40 gr. geraspte mozzerella
40 gr, geraspte gruyere
40 gr. geraspte belgen kaas
2 el.water, 1 el maizena
zout en , oregano
120 gr. rosbief ZEER dun gesneden ,
optioneel
mosterd voor op het brood
cheddar ipv belegen kaas
ringetjes jalapeno peper uit pot
1 grote tomaat
plakjes augurk liefst dille augurken.
40 gr. geraspte mozzerella
40 gr, geraspte gruyere
40 gr. geraspte belgen kaas
2 el.water, 1 el maizena
zout en , oregano
120 gr. rosbief ZEER dun gesneden ,
optioneel
mosterd voor op het brood
cheddar ipv belegen kaas
ringetjes jalapeno peper uit pot
Hulpmiddelen & keukengerei
kookpannetje
kom
messen
lepel
spatel
kom
messen
lepel
spatel
Leuke tips
je kunt de tomaat vervangen door gegrilde paprika uit pot en de augurk door plakjes komkommer uit het zuur.
voor een light meal serveer er een simpele frisse salade bij .
voor een light meal serveer er een simpele frisse salade bij .
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Braziliaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1494589
Homepage ID
2289241
Teller
0
Bron
saborbrazil
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht