Bereidingswijze
Meng in een kommetje de leverpastei met de mosterd.
snijd de broodjes aan de zijkant in maar niet door,
smeer met een achterkant van je lepel ( tip) de onderste helft in met het lastei mengsel.
beleg vervolgens met de sla , dan de pate en dan een flinke lik saus , de halve frambozen en tuin kers er op.
snijd de broodjes aan de zijkant in maar niet door,
smeer met een achterkant van je lepel ( tip) de onderste helft in met het lastei mengsel.
beleg vervolgens met de sla , dan de pate en dan een flinke lik saus , de halve frambozen en tuin kers er op.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Je zou denken er kan niks mis met zon simpel broodje , helaas het kan wel , ik had in A-dam een pistolet pate, met helemaal met zonder niks, toen ik vroeg of dit alles was , was het antwoord "dat staat toch op de kaart pistolet pate, er staat toch geen garnituurbij ofzo ? "
ok, dat gaan we weer anders doen. het is wel een keuze menue , je kiest wat je lekker vindt qua brood , pate etc, ga niet deze saus met champignon pate doen ,
ok, dat gaan we weer anders doen. het is wel een keuze menue , je kiest wat je lekker vindt qua brood , pate etc, ga niet deze saus met champignon pate doen ,
Ingrediënten
2 verse pistolets ik had volkoren
2 dikken grove of boeren plakken pate ( of naar keuze)
1 blikje smeerleverpastei
1 el, milde mosterd/honing mosterd
paar plukken lolo rosso sla
potje cumberland saus ( toko , grotere supers anders cranberry compote gemengd met wat appelstroop )
paar gehalveerde frambozen en wat waterkers.
2 dikken grove of boeren plakken pate ( of naar keuze)
1 blikje smeerleverpastei
1 el, milde mosterd/honing mosterd
paar plukken lolo rosso sla
potje cumberland saus ( toko , grotere supers anders cranberry compote gemengd met wat appelstroop )
paar gehalveerde frambozen en wat waterkers.
Hulpmiddelen & keukengerei
Broodmes
mengkommentje
lepel
mengkommentje
lepel
Leuke tips
Kijk eens in het jam schap daar staan tegen woordig de meest exotische soorten , houdt het wel bij rood fruit .
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1494568
Homepage ID
2289241
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht