Bereidingswijze
-Klop in een grote kom pindakaas, sojasaus, bruine suiker, Sriracha en 2 eetlepels water door elkaar; opzij zetten.
-Verhit plantaardige olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg rundvlees toe en bak tot het bruin is, ongeveer 3-4 minuten; breng op smaak met peper en zout. Roer het pindakaasmengsel erdoor tot het goed gemengd is, ongeveer 1-2 minuten.
Serveer onmiddellijk, eventueel gegarneerd met groene ui en pinda's.
-Verhit plantaardige olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg rundvlees toe en bak tot het bruin is, ongeveer 3-4 minuten; breng op smaak met peper en zout. Roer het pindakaasmengsel erdoor tot het goed gemengd is, ongeveer 1-2 minuten.
Serveer onmiddellijk, eventueel gegarneerd met groene ui en pinda's.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Sla vanavond de take-out over en probeer dit ongelooflijk gemakkelijke gerecht van 20 minuten waar het hele gezin dol op zal zijn!
Ingrediƫnten
50 g romige pindakaas
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel bruine suiker
2 theelepels Sriracha, of meer, naar smaak
2 eetlepels plantaardige olie
750 g steak, dun gesneden
zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak
1 groene ui, dun gesneden
2 eetlepels pinda's, gehakt
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel bruine suiker
2 theelepels Sriracha, of meer, naar smaak
2 eetlepels plantaardige olie
750 g steak, dun gesneden
zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak
1 groene ui, dun gesneden
2 eetlepels pinda's, gehakt
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494522
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - chef = Chungah - Damn Delicious -
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht