Bereidingswijze
Meng het gehakt met de "natte" ingrediënten inclusief de kruiden.
Voeg dan het paneermeel toe zodat een redelijk kneedbare bal ontstaat.
Leg de plakken spek op een plank en vouw ze om het langwerpige gehakt.
Bind het touw er omheen zodat het spek niet loslaat.
Bak het in 20 á 25 minuten.
Voeg dan het paneermeel toe zodat een redelijk kneedbare bal ontstaat.
Leg de plakken spek op een plank en vouw ze om het langwerpige gehakt.
Bind het touw er omheen zodat het spek niet loslaat.
Bak het in 20 á 25 minuten.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Langzaam uitgegroeid tot deze versie.
Ingrediënten
400 g half om half gehakt
6 plakken spek
1 ei
tomatenketchup
sojasaus
zout peper
paneermeel
6 plakken spek
1 ei
tomatenketchup
sojasaus
zout peper
paneermeel
Hulpmiddelen & keukengerei
Keukentouw
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494500
Homepage ID
1414736
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht