Bereidingswijze
Fruit de tomaten, chilli en knoflook tot alle smaken en geuren vrijkomen, dit duurt een paar minuten.
Voeg de azijn en suiker toe, breng aan de kook en zet het vuur laag.
Laat dit een uurtje pruttelen en roer af en toe door.
Doe daarna alles in een brandschone weckpot of jampot en laat afkoelen. Na openen bewaren in de koelkast.
Voeg de azijn en suiker toe, breng aan de kook en zet het vuur laag.
Laat dit een uurtje pruttelen en roer af en toe door.
Doe daarna alles in een brandschone weckpot of jampot en laat afkoelen. Na openen bewaren in de koelkast.
Aantal personen
1.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker,zoet en pittig.
Ingrediƫnten
4 tomaten in blokjes gesneden, 3 chilipepers in stukkengesneden, 2 tenen knoflook fijn gehakt, 200 gr witte basterdsuiker, 65 ml rodewijnazijn.
Leuke tips
Lekker bij alles waar je zoete chilisaus zou gebruiken. Ook lekker in combinatie met de paddenstoelenketchup.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1494448
Homepage ID
854814
Teller
0
Bron
Ergens gelezen, snel opgeschreven en thuis gemaakt.
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht