Bereidingswijze
snijdt de pistolets aan de bovenkant open en besmeer de binnen kant met wat boter.
verdeel het vlees voor de 2 brood jes , begin met lever dan pekelvlees lever etc, bestrooi redelijk ruim met de peper en wat zout uit de molen.
smeer de mosterd aan beide kanten op het vlees en klap dan dicht,
en geniet!
verdeel het vlees voor de 2 brood jes , begin met lever dan pekelvlees lever etc, bestrooi redelijk ruim met de peper en wat zout uit de molen.
smeer de mosterd aan beide kanten op het vlees en klap dan dicht,
en geniet!
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kent u bastiaan res? tot gister ik ook niet , das een slager op de overtoom in amsterdam die ook broodjes verkoopt en daar liep ik langs waar een dikke rij stond , nou hou ik niet van rijen maar had trek en dacht wie weet .
je hebt broodjes half om en broodjes half om 3.0. het is natuurlijk super simpel en geen recept maar stapelen .
maar wel een support your locals recept , de warme bakker en je favo slager , vers! is het belangrijkste ingredient hier.
je hebt broodjes half om en broodjes half om 3.0. het is natuurlijk super simpel en geen recept maar stapelen .
maar wel een support your locals recept , de warme bakker en je favo slager , vers! is het belangrijkste ingredient hier.
Ingrediënten
100 gram dun gesneden lever met spekkies ( zonder mag natuurlijk ook )
100 gram zeer dun gesneden pekelvlees mag best vetje aan zitten of geaderd zijn,
2 kneiter verse bruine/donkere pistolets ( een grote zachte bol is ook lekker )
z/p uit de molen
gezouten roomboter
2 kleine el milde mosterd
100 gram zeer dun gesneden pekelvlees mag best vetje aan zitten of geaderd zijn,
2 kneiter verse bruine/donkere pistolets ( een grote zachte bol is ook lekker )
z/p uit de molen
gezouten roomboter
2 kleine el milde mosterd
Hulpmiddelen & keukengerei
mes
lepel
lepel
Leuke tips
wil je het wat frisser voeg dan wat plakjes zoete augurk toe en evt wat rode uien ringetjes.
broodje lever met pastrami en wat piccalli is ook een lekkere variant.
broodje lever met pastrami en wat piccalli is ook een lekkere variant.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1494442
Homepage ID
2289241
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht