Brazilian Sofrito (Tempero Pronto)

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/09/2023 - 09:57
Bereidingswijze
-meng alle ingrediënten in de keukenmachine. Pulseer tot de gewenste consistentie - grof tot volledig gepureerd.
Breng de sofrito over in een grote glazen pot of luchtdichte container. Zet maximaal een maand in de koelkast en gebruik indien nodig.

Afbeelding
Brazilian Sofrito (Tempero Pronto)
Brazilian Sofrito (Tempero Pronto)
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een pasta gemaakt van essentiële aromaten – maakt koken een fluitje van een cent! Bewaar het in de koelkast en bak het in olie naar keuze wanneer je maar wilt om smaak toe te voegen aan je zelfgemaakte maaltijden.
Ingrediënten
4 grote gele uien, in stukjes gesneden
8 tenen knoflook, gepeld
12 cl plantaardige olie
1 bosje peterselie, grof gehakt in kleinere stukjes
1 bos groene uien, grof gehakt in kleinere stukjes
1 eetlepel zout
2 theelepels zwarte peper (vers gemalen)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Braziliaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1494422
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - chef = Olivia
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester