Bereidingswijze
-Roer op middelhoog vuur de bloem en boter tot een roux.
-Voeg knoflookpoeder, uipoeder, Worcestershire, peterselie, zout en peper toe aan roux; klop ongeveer een minuut door elkaar.
-Voeg het bier toe (1/2 flesje per keer), regelmatig kloppend, tot het mengsel begint te verdikken.
-Voeg geraspte cheddarkaas toe en klop tot het volledig is gesmolten en gemengd is
Serveer direct + geniet ervan!
-Voeg knoflookpoeder, uipoeder, Worcestershire, peterselie, zout en peper toe aan roux; klop ongeveer een minuut door elkaar.
-Voeg het bier toe (1/2 flesje per keer), regelmatig kloppend, tot het mengsel begint te verdikken.
-Voeg geraspte cheddarkaas toe en klop tot het volledig is gesmolten en gemengd is
Serveer direct + geniet ervan!
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze dip die is ontstaan in Clark County en is een hoofdbestanddeel van Kentucky. Je zult dol zijn op dit eenvoudig te maken recept voor Warm Kentucky Beer Cheese!
Ingrediënten
33 cl Bier naar keuze
220 g Scherpe Cheddar Kaas versnipperd
2 eetlepels bloem
2 eetlepels boter
1 eetl. Knoflook poeder
1 eetl. Worcestershire saus
1 theelepel. Peterselie
1 theelepel. zout
1 theelepel. Zwarte peper
½ theelepel. Uien poeder
220 g Scherpe Cheddar Kaas versnipperd
2 eetlepels bloem
2 eetlepels boter
1 eetl. Knoflook poeder
1 eetl. Worcestershire saus
1 theelepel. Peterselie
1 theelepel. zout
1 theelepel. Zwarte peper
½ theelepel. Uien poeder
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1494127
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch