Warme Kentucky bier dipsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/03/2023 - 10:10
Bereidingswijze
-Roer op middelhoog vuur de bloem en boter tot een roux.
-Voeg knoflookpoeder, uipoeder, Worcestershire, peterselie, zout en peper toe aan roux; klop ongeveer een minuut door elkaar.
-Voeg het bier toe (1/2 flesje per keer), regelmatig kloppend, tot het mengsel begint te verdikken.
-Voeg geraspte cheddarkaas toe en klop tot het volledig is gesmolten en gemengd is

Serveer direct + geniet ervan!
Afbeelding
Warme Kentucky bier dipsaus
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze  dip die is ontstaan ​​in Clark County en is een hoofdbestanddeel van Kentucky. Je zult dol zijn op dit eenvoudig te maken recept voor Warm Kentucky Beer Cheese!
Ingrediënten
33 cl Bier naar keuze
220 g Scherpe Cheddar Kaas versnipperd
2 eetlepels bloem
2 eetlepels boter
1 eetl. Knoflook poeder
1 eetl. Worcestershire saus
1 theelepel. Peterselie
1 theelepel. zout
1 theelepel. Zwarte peper
½ theelepel. Uien poeder


Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1494127
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester