Bereidingswijze
-Verhit een grote pan of diepe koekenpan. Smelt de helft van de boter, voeg de olijfolie toe; eenmaal opgewarmd voeg je de fijngehakte ui toe. Bak ongeveer 3 minuten, tot de ui zacht is (niet bruin worden) voeg dan de gekruide kippenlevertjes toe en laat 20 minuten op laag vuur zachtjes bakken, af en toe roeren.
-Verwijder met een schuimspaan de kippenlevers en hak ze fijn, voeg ze weer toe aan de pan, roer en breng op smaak. Voeg de tomatenblokjes toe
-Voeg de tagliatelle toe aan een grote pan met kokend gezouten water en kook tot ze al dente zijn; giet af in een vergiet en voeg toe aan de saus samen met de resterende boter. Hussel een minuut of zo goed om ervoor te zorgen dat de pasta de saus absorbeert en serveer onmiddellijk met een flinke portie zwarte peper.
-Verwijder met een schuimspaan de kippenlevers en hak ze fijn, voeg ze weer toe aan de pan, roer en breng op smaak. Voeg de tomatenblokjes toe
-Voeg de tagliatelle toe aan een grote pan met kokend gezouten water en kook tot ze al dente zijn; giet af in een vergiet en voeg toe aan de saus samen met de resterende boter. Hussel een minuut of zo goed om ervoor te zorgen dat de pasta de saus absorbeert en serveer onmiddellijk met een flinke portie zwarte peper.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een stevig gerecht van verse pasta geserveerd met malse kippenlevertjes gebakken in een knoflooksaus
Ingrediƫnten
250 g verse Tagliatelli Pasta
200 g Kippenlevertjes (gekruid met peper , zout en knoflookpoeder)
400 g Tomatenblokjes uit blik
1 rode ui (fijn gesnipperd)
35 g ongezouten boter
30 g Olijfolie
Zout en peper naar smaak
200 g Kippenlevertjes (gekruid met peper , zout en knoflookpoeder)
400 g Tomatenblokjes uit blik
1 rode ui (fijn gesnipperd)
35 g ongezouten boter
30 g Olijfolie
Zout en peper naar smaak
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1494107
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Italian Cuisine - chef = THEO RANDALL
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht