Bereidingswijze
Week de rozijnen een goede 48 uur inde port
Snij met eenschepmes of dresseerring een diepe deksel uit de camembert en lepel hem een beetje uit.
Schep er vervolgens de geweekte rozijntjes in en zet het dekseltje er weer op.
Zet de camembert op een stuk aluminiumfolie op de bbg of in de oven.
De camembert is goed als deze zacht aanvoelt ( zoals een stuk rood vlees).
Snij het stokbrood en rooster deze e.v.t .
Serveer de camembert met het stokbrood
Snij met eenschepmes of dresseerring een diepe deksel uit de camembert en lepel hem een beetje uit.
Schep er vervolgens de geweekte rozijntjes in en zet het dekseltje er weer op.
Zet de camembert op een stuk aluminiumfolie op de bbg of in de oven.
De camembert is goed als deze zacht aanvoelt ( zoals een stuk rood vlees).
Snij het stokbrood en rooster deze e.v.t .
Serveer de camembert met het stokbrood
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Leuk gerechtÂ
staat ook mooi op een kaasplank
staat ook mooi op een kaasplank
Ingrediënten
1 of 2 camembert ( afh. van de grootte)
50 gr rozijnen
125 ml port
1 stokbrood
50 gr rozijnen
125 ml port
1 stokbrood
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven of een bbq op170 graden
Aluminiumfolie
Aluminiumfolie
Leuke tips
Vervang de rode port door rum te gebruiken.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1494103
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Receptenboekje van slager
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht